Cina Self napel vinyl Produsén na Supplier | UNEED

Self napel vinyl

Pondok Description:

  • Brand: UNEED
  • FOB Harga: $ 0.5- $ 9.99 / SQM
  • MOQ: 5000 méter pasagi
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 méter pasagi / Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Self napel vinyl
    Tipe produk: und-NT2000 / und-NT4000 / und-NT5000 jsb
    Beurat: 120/140 (± 10gsm) jsb
    Fitur produk:
    1. kinerja alus percetakan, daya serap tinta stabil, warni, gambar vivid, drying gancang, warna jeung kinerja kuat
    2. stabilitas Good kimia, alus flatness, kakuatan mesek, kakuatan tinggi, gampang beroperasi
    3. bisa dipaké pikeun Inkjet UV


  • Saméméhna:
  • Hareup: