Cina Mesin Cover Produsén na Supplier | UNEED

Cover mesin

Pondok Description:

  • Brand: UNEED
  • FOB Harga: $ 0.5- $ 9.99 / SQM
  • MOQ: 5000 méter pasagi
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 méter pasagi / Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Mesin Cover
    spésifikasi produk: 1000 * 1000D / 18 * 18 1000 * 1000D / 20 * 20 1000 * 1000D / 22 * 22 1000 * 1000D / 23 * 23 jsb
    Beurat (GSM): 610G, 680G , 750G, 800G, jsb

    Fitur produk:
    * Good sipat fisik tur mékanis, jeung ciri kakuatan tinggi, stabilitas alus, shrinkage low, ngagem lalawanan, ogé hawa-tightness tur hirup layanan panjang.
    * Produk miboga loba sipat alus teuing kayaning waterproof, anti sepuh tur warna fastness langgeng. Matte, Polandia, taffeta na embossing beungeut lianna anu aya.
    * Urang bisa nambahkeun retardant seuneu, antiseptik jeung anti - mildew aditif nurutkeun sarat husus konsumén '.
    Aplikasi: produk kami anu loba dipaké dina panutup mesin.

     Item / Base lawon 1000 * 1000D 1000 * 1000D 1000 * 1000D 1000 * 1000D test Métode
    18 * 18 20 * 20 22 * 22 23 * 23
    Beurat (GSM) 610 680 750 800 DIN53352
    Tensile Kakuatan (N / 5cm) L 2400 2500 2600 2800 DIN53354
    W 2100 2200 2400 2700
    Tearing Kakuatan (N / 5cm)    L 380 230 280 300 DIN53363
    W 300 210 2400 290
    Adhesion (N) 90 100 100 100 DIN53357
    lampu Fastness 6-7
    (Kacuali Bodas)
    lampu Fastness 6-7
    (Kacuali Bodas)
    Lingkungan  Ngahontal / ROHS / EN71 / ASTM-F963
    (Goréng)
    sertifikasi FR B1 / B2 / M1 / ​​M2 / NFPA-701 / DIN75200 / ASTM D1230
    (Goréng)
    hawa Résistansi -30- + 70 ℃
    Lebar (M) Nepi ka 5.1M
    lampu Fastness 6-7
    (Kacuali Bodas)
                                       Kabéh Karakteristik Téknis kami téh Referential.

  • Saméméhna:
  • Hareup: