• Bahan Tarpaulin
  • Bahan proyéksi
  • Bahan hiasan
  • Bahan percetakan
  • Bahan pager
  • 24/7 Service

    24/7 Service

    UNEED ieu dilengkepan canggih PVC péso coated, laminated, calendaring, nyulam, anyaman lawon sarta slitting equipment.24 jam sapoé, 7 dinten saminggu. Kami siap masihan anjeun bantuan iraha anjeun peryogi urang.
  • Penjaminan kualitas

    Penjaminan kualitas

    Urang bisa asup pasatujuan ngabalikeun duit Full, pasatujuan karusiahan jeung jaminan Quality Kontrak lamun perlu.
  • Sampel bébas

    Sampel bébas

    Anjeun ngan perlu mayar angkutan barang jeung kami bakal ngabalikeun duit maneh angkutan barang lamun nempatkeun urang hiji urutan.
  • AB

ngeunaan UNEED

Hiji Anjeun ngabutuhkeun, Sadaya Urang ngarojong

UNEED ieu dilengkepan canggih PVC péso coated, laminated, calendaring, nyulam, anyaman lawon sarta slitting peralatan. Kalayan perhatian gede manajemén ilmiah sarta inovasi teknis, UNEED geus ngembangkeun éta PVC tarpaulin runtuyan bahan, bahan taman pager, bahan layar proyéksi, lawon jandela curtain jeung bahan percetakan nu utamina diékspor ka Éropa Kulon, Éropa Wétan, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara jeung wewengkon lianna di dunya.