FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

A jeni një fabrikë apo kompani tregtare?

Ne jemi kompani e cila është e përbashkët e tregtisë dhe industrisë.

A mund të ofrojnë mostër për ne?

Po, mostër është në dispozicion. Ju vetëm duhet të paguajnë për transportin e mallrave dhe ne do të ju kthejë mallrave të dyfishtë, kur ju na një urdhër të vendosur.

Çfarë është koha e dorëzimit? 

Zakonisht mallrat janë dërguar në 25 ditë pas pagesës. Por ajo do të marrë një pak më të gjatë në qoftë se ne kemi barrën e rëndë të detyrës së prodhimit.

Si mund të siguruar kontrollin e cilësisë?

Cilësia është prioriteti! Çdo punëtor kujdeset çdo detaj nga fillimi deri në fund. Pas mbarimit, punëtorët tanë do të kontrollojë produktet e një nga një, dhe merchandisers tona të shitjes do të kontrolloni me kujdes para paketim dhe ofrimit.

Pse të zgjidhni Uneed? 

Ndoshta ne nuk jemi cilësi më të mirë. Ndoshta ne nuk kemi çmimin më të ulët. Por ne jemi zgjedhja juaj e mirë, sepse ne kemi të tregtisë kontratë të sigurt ndërkombëtar për të mbrojtur paratë tuaja.

Duan të punojnë me ne?