• Materiale pëlhurë gomuar
 • Projektim Materiale
 • Materialet Dekorimi
 • Materialet Shtypi
 • gardh Materiale
 • 24/7 Shërbimi

  24/7 Shërbimi

  Uneed është e pajisur me të avancuar thikë PVC veshura, laminuara, kalendari, thurje, pëlhurave të endura dhe prerë equipment.24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ne jemi të gatshëm për të ju jap ndihmë sa herë që keni nevojë për ne.
 • Garanci Quality

  Garanci Quality

  Ne mund të nënshkruajë marrëveshje të plotë rimbursim, marrëveshje konfidencialiteti dhe Sigurimit të Cilësisë Contract kur është e nevojshme.
 • pa pagesë Shembull

  pa pagesë Shembull

  Ju vetëm duhet të paguajnë për transportin e mallrave dhe ne do të ju kthejë mallrave, kur ju na një urdhër të vendosur.
 • ab

Rreth Uneed

Një që ju duhet, All Ne mbështesim

Uneed është e pajisur me të avancuar thikë PVC veshura, laminuara, kalendari, thurje, pëlhurave të endura dhe pajisjet i prerë. Me vëmendje të madhe në menaxhimin e shkencore dhe inovacioneve teknike, Uneed ka zhvilluar materiale seri PVC pëlhurë gomuar, materiale gardh kopshti, materiale ekran projektimi, pëlhurë perde dritares dhe shtypjen e materialeve të cilat eksportohen kryesisht në Evropën Perëndimore, Evropën Lindore, Amerikën e Veriut, Amerika e Jugut, Azinë Juglindore dhe rajone të tjera në botë.