Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте фабрика или трговско друштво?

Ние сме компанија која е заедничка за трговија и индустрија.

Можете ли да дадете примерок за нас?

Да, примерокот е на располагање. Вие само треба да се плати за товарни и ние ќе рефундирање на двојно товарни кога ќе ни наредба место.

Што е време на испорака? 

Обично стоката се превезува во 25 дена по уплатата. Но, тоа ќе потрае малку подолго ако имаме тежок товар на производство задача.

Како да се обезбеди контрола на квалитетот?

Квалитетот е приоритет! Секој работник се грижи секој детал од почетокот до крајот. По завршувањето, нашите работници ќе ги провери на еден производи по еден, а продажбата на нашите трговци ќе ги провери внимателно пред пакување и испорака.

Зошто да изберете UNEED? 

Можеби и ние не се најдобар квалитет. Можеби и ние не треба најниска цена. Но, ние сме вашиот најдобар избор, бидејќи ние имаме меѓународни безбедно договор трговијата, за да се заштити вашите пари.

Сакаат да работат со САД?