• церада материјали
 • проекција материјали
 • декорација материјали
 • Печатарски материјали
 • ограда материјали
 • 24/7 служба

  24/7 служба

  UNEED е опремен со напредна ПВЦ нож обложени, ламинат, calendaring, плетење, ткаенини и slitting equipment.24 часа на ден, 7 дена неделно. Ние сме подготвени да ви даде помош секогаш кога ќе ни треба.
 • гаранција за квалитет

  гаранција за квалитет

  Ние може да потпише договор целосни наплата, Договор за доверливост и Договор за обезбедување на квалитет кога е потребно.
 • Бесплатен примерок

  Бесплатен примерок

  Вие само треба да се плати за товарни и ние ќе рефундирање на товарни кога ќе ни наредба место.
 • ab

за UNEED

Една ви треба, сите ние Поддршка

UNEED е опремен со напредна ПВЦ нож обложени, ламинат, calendaring, плетење, ткаенини и slitting опрема. Со големо внимание на научни управување и технички иновации, UNEED разви ПВЦ мушама материјал серија, градина ограда материјали, платно за проекција материјали, прозорецот завеса ткаенина и печатење на материјали кои се извезуваат главно во Западна Европа, Источна Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Југоисточна Азија и други региони во светот.