China Self Adhesive Vinyl Produsen lan Supplier | UNEED

Self Adhesive Vinyl

Short Description:

  • Brand: UNEED
  • Potongan: $ 0.5- $ 9.99 / sqm
  • MOQ: 5000 Meter Square
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Sumber Kabisan: 3000000 Square Meter / Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Self Adhesive Vinyl
    Koleksi Product: und-NT2000 / und-NT4000 / und-NT5000 etc.
    Bobot: 120/140 (± 10gsm) etc.
    Fitur Product:
    1. banget kinerja printing, panyerepan ink stabil, warni, gambar urip, pangatusan cepet, werna lan kinerja kuwat
    2. stabilitas Good kimia, apik flatness, kekuatan pil, kekuatan dhuwur, gampang operate
    3. bisa digunakake kanggo Laser UV


  • Previous:
  • Next: