• Bahan tarpaulin
  • Bahan nggambarake
  • Bahan Dekorasi
  • Bahan Printing
  • Bahan pager
  • 24/7 Service

    24/7 Service

    UNEED dilengkapi majeng PVC piso ditutupi, laminated, calendaring, nyulam, dirajut kain lan slitting equipment.24 jam dina, 7 dina minggu. We are siap kanggo menehi pitulungan kapan sampeyan kudu kita.
  • njamin kualitas

    njamin kualitas

    Kita bisa mlebu Agreement mbalekaken Full, Agreement rahasia lan Assurance Quality Contract yen perlu.
  • Sample free

    Sample free

    Sampeyan mung kudu mbayar barang lan kita bakal mbalekaken sampeyan barang nalika nyeleh kita supaya.
  • 微信图片_20191116152934
  • mmexport1551775844932
  • 微信图片_20180910161450
  • ab

About UNEED

Salah Butuh, Kabeh We ndhukung

UNEED dilengkapi majeng PVC piso ditutupi, laminated, calendaring, nyulam, dirajut kain lan slitting peralatan. Kanthi gedhe manungsa waé kanggo Manajemen ngelmu lan inovasi technical, UNEED wis dikembangaké ing PVC tarpaulin seri materi, bahan Taman pager, bahan layar nggambarake, kain jendhela langsir lan bahan printing kang utamané diekspor kanggo Eropah Kulon, Eropah Wétan, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Kidul-Wétan lan wilayah liyane ing donya.